Посол Франції відвідала зону ООС

 

У неділю, 3 червня, в Сєвєродонецьку відбулася зустріч командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва із надзвичайним і повноважним послом Франції в Україні Ізабель Дюмон, яка відвідує зону ООС із робочою поїздкою.

“У ході відвертої розмови, в якій взяв участь заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, сторони обговорювали низку питань щодо безпекової ситуації на Сході України”, – повідомляє прес-центр ООС.

Сергій Наєв подякував пані Ізабель Дюмон за підтримку та солідарність з народом України у боротьбі з російським агресором. Командувач Об’єднаних сил зауважив, що головною допомогою світових лідерів для України вважає їхнє сприяння якнайшвидшій передачі контролю за ділянками державного кордону в Луганській і Донецькій областях законній, обраній народом владі нашої держави.

Під час презентації поточної ситуації на Донбасі Наєв “докладно проаналізував військові, економічні і політичні аспекти, необхідні для ефективного врегулювання безпекової ситуації в регіоні, ґрунтовно та відверто відповів на всі питання французької сторони”, йдеться в повідомленні.

Також командувач ОС запевнив Ізабель Дюмон, що “Об’єднані сили повністю виконають визначені військово-політичним керівництвом нашої держави завдання та стануть потужним аргументом політико-дипломатичного вирішення питання відсічі російському агресору”.

Як випливає із “Твіттера” пані посла, Ізабелю Дюмон перебуває в зоні проведення операції Об’єднаних сил третій день.
У ранковому дописі в понеділок, 4 червня, ідеться про те, що вона відвідала КПВВ “Станиця Луганська” і відзначила “чудову роботу” представників Червоного Хреста на користь місцевому населенню.

Читайте також:
“Зупинити зухвалих окупантів”. Командувач ООС Наєв перевірив
підрозділи першого ешелону

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна