Зниклий після боєзіткнення морпіх знайшовся, – ООС

 

Військовослужбовець 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗС України, який тиждень тому зник після зіткнення з бойовиками неподалік від Павлополя, знайшовся.
Про це повідомила прес-служба операції Об’єднаних сил у неділю, 3 червня.

“Військовослужбовець, який зник під час бойового зіткнення 27 травня на Маріупольському напрямку і з яким втрачено зв’язок, благополучно повернувся до свого підрозділу”, – йдеться у повідомленні штабу ОС.

Ім’я військового не називається.

Раніше деякі ЗМІ приймали цього армійця за Володимира Воскобойника із 30-ї окремої Новоград-Волинської механізованої бригади ЗСУ, який зник із позицій приблизно в ті самі дні, з автоматом і гранатою напідпитку потрапив у полон до бойовиків “ДНР” в районі Докучаєвська та дав інтерв’ю на камеру так званій “поліції ДНР”.

Як інформувала “Новинарня“, представник штабу ООС Віктор Шубец заявляв на брифінгу, що близько 19-ї години 27 травня на спостережний пункт одного з підрозділів Об’єднаних сил поблизу села Павлопіль вийшла диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до 12 осіб. Під час бойового зіткнення з переважаючими силами противника йому нанесено втрат — трьох окупантів знищено та одного поранено, захоплено одну одиницю стрілецької зброї.
Водночас на ранок 28 травня доля одного військовослужбовця ОС зі складу спостережного поста залишалася невідомою.
Удень у штабі ООС повідомили, що зниклий військовий знайшовся, однак інформація виявилася не достовірною.

Водночас прес-служба 30 омбр говорила про зникнення військового 24 травня.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна