Полторак захистив докторську дисертацію

 

Міністр оборони України Степан Полторак став доктором наук із державного управління. Дисертацію під назвою “Уніфікація механізмів державного управління реформуванням збройних сил України в умовах трансформаційного суспільства” він захистив 30 березня, повідомляє “Новинарня“.

Захист відбувся у Національному університеті цивільного захисту України в Харкові. Професор Світлана Домбровська, яка очолює відповідну спецраду, водночас була науковим консультантом Полторака при написанні дисертації.

Текст дисертації загалом налічує 450 сторінок. Згідно вимог законодавства, його було оприлюднено на сайті університету (як і автореферат).

Захист був успішним: спецрада проголосувала за присудження міністру оборони ступеня доктора наук. 16 травня Атестаційна колегія МОН присвоїла Полтораку цей ступінь.

У 2003 році Полторак став кандидатом педагогічних наук, захистивши дисертацію “Педагогічні умови формування умінь командира підрозділу у майбутніх офіцерів МВС України”.

Захист дисертації Полтораком обговорюють у спільнотах науковців у соцмережах. Вони зокрема звертають увагу на надзвичайну наукову продуктивність міністра: у 2017 році він випустив монографію, став співатором ще однієї, а також опублікував 17 наукових статей.

“Після того, як міністр оборони під час війни має час займатися наукою і захищати докторську дисертацію, ніхто не може знайти пояснення, чому він не може закінчити свою”, – іронічно зазначає один із коментаторів.

Читайте також:
Міністр оборони Полторак у зоні ООС: “Мир – лише після перемоги”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна