Доба ООС: 28 обстрілів, два військові поранені, два бойовики знищені

 

Упродовж минулої доби, 30 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил ситуація залишалася складною. Бойові дії тривали на всіх напрямках.
Російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню, з них 9 разів – із застосуванням важкого озброєння, 122-мм артилерійських систем, 120- та 82-мм мінометів.
Про це повідомляє прес-центр ОС у ранковому зведенні.

На Луганщині найбільш напруженою була обстановка в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське.
На Донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об’єднаних сил вели в районах селищ Зайцеве та Новотроїцьке. Адекватну відповідь ворог отримав також на Маріупольському напрямку поблизу н. п. Чермалик і Гнутове.

Як зазначено у зведенні, під час бойових дій двоє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує.

За даними розвідки, минулої доби двох окупантів знищено та четверо поранено.

Упродовж ночі поточної доби, 31 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась. Тривали бої із застосуванням лише стрілецької зброї.
Станом на 7.00 ранку втрат у ЗСУ немає.

Читайте також:
Усе про “український” Радбез ООН: пропозиція миру,
портрет загиблої, реакція РФ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна