На Луганщині під артобстрілом загинули бійці “Альфи” СБУ Руслан Муляр і Юрій Журавльов

оновлено

У Луганській області внаслідок обстрілу загинули двоє співробітників Центру спецоперацій “Альфа” Служби безпеки України, ще один – важко поранений.

Про це в неділю, 27 травня, повідомив прес-центр СБУ.

“Служба безпеки України із сумом сповіщає про трагічну подію на Луганщині. Під час виконання бойового завдання група співробітників СБУ, залучених до операції Об’єднаних сил, потрапила під артилерійський обстріл. Загинули двоє військовослужбовців ЦСО «А», ще один важко поранений”, – сказано в повідомленні.

СБУ висловила співчуття рідним та близьким загиблих підполковника Руслана Муляра та прапорщика Юрія Журавльова. 

“Служба не залишить на самоті родини своїх співробітників, які героїчно віддали життя, захищаючи Батьківщину. Господь забирає на небо кращих із нас”, – сказав голова СБУ Василь Грицак.

Руслан Муляр

ОНОВЛЕНО. Підполковник СБУ Руслан Станіславович Муляр (нар. 24 січня 1975 року) – тернополянин, співробітник УСБУ в Тернопільській області. Виконував завдання в зоні АТО/ООС з 2014 року.
Залишилась дружина та троє дітей.

Тіло загиблого привезли в Тернопіль у ніч на 28 травня. Цього дня відбудеться прощання з померлим колективу обласного управління СБУ та панахида. Похорон – 29 травня на Микулинецькому кладовищі.

Юрій Володимирович Журавльов (нар. 12 травня 1973 року)- прапорщик СБУ з міста Бердянськ Запорізької області.

Як пише “ПроБердянськ“, 45-річний Юрій Журавльов народився у місті Димитрові (зараз Мирноград) Донецької області.
У 2014 році, з початком бойових дій на Донбасі, став до лав Центру спеціальних операцій Служби безпеки України. Відтоді неодноразово брав участь у спецопераціях СБУ на Донбасі. Під час виконання бойових завдань відзначався високим рівнем професіоналізму та мужністю, за що отримав державні відзнаки.

Читайте також:
На фронті в суботу загинув військовий 1994 р.н., – МОУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна