Два бійці ЗСУ дезертирували із військової частини на Луганщині, – штаб ООС

оновлено

Два українські військові дезертирували з місця дислокації їхньої бригади в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Луганщині.
Як передає “Новинарня“, про це в ранковому зведенні в неділю, 27 травня, повідомив прес-центр ООС.

“Днями два військовослужбовця однієї з механізованих бригад [ЗСУ], що виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину.
Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку зазначених військовослужбовців”, – сказано у зведенні.

ОНОВЛЕНО. В терористичній організації “ЛНР” заявили, що затримали двох “дезертирів” з 14-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, які намагалися перейти через “сіру зону”. Про це повідомляють підконтрольні бойовикам інтернет-ресурси.

“Сьогодні, 26 травня, двоє озброєних бійців 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, що втекли з позицій, були виявлені і затримані при спробі переходу через так звану сіру зону пильними військовослужбовцями “народної міліції ЛНР”, – заявив так званий “представник міністерства оборони ЛНР” Андрій Марочко.

На сторінці 14-ї бригади у Facebook підтвердили, що двоє військовослужбовців 25 травня самовільно покинули розташування військової частини.
“На сьогодні їх місцезнаходження не встановлено. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку зазначених військовослужбовців”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Доба ООС: знищено КСП противника, один український воїн загинув

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна