Доба ООС: знищено КСП противника, один український воїн загинув

 

Минулої доби, 26 травня, активні бойові дії тривали Луганському, Донецькому та Маріупільському напрямках. Російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню з різних видів зброї, з них два рази – відкривали вогонь з важкого озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення.
Про це повідомляє прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Окупанти вдалися до провокаційних дій в районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. Ворожий обстріл наших позицій з мінометів в районі населеного пункту Кримське наражав на небезпеку мирне населення.

В результаті адекватної відповіді Об’єднаних сил, за даними розвідки, знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілецької бригади противника. Ворог поніс втрати – четверо загиблих та п’ять поранених.

ОНОВЛЕНО. Як повідомив на денному брифінгу представник прес-центру ОС Віктор Шубец, знищений КСП ворога – в районі населеного пункту Жолобок (Луганська область).

Активні бойові дії протягом доби тривали також в районах населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам’янка, Широкине.

Під час бойових дій минулої доби загинув один та зазнали поранення чотири наших військовослужбовця, сказано у зведенні.

Зокрема, за словами речника ОС, один наш воїн загинув та двоє отримали поранення ввечері, близько 20-ї години, коли бронегрупа Об’єднаних сил на БМП патрулювала визначений район між опорними пунктами на Горлівському напрямку та потрапила в засідку.
“Після короткого вогневого зіткнення, за підтримки вогнем із сусідніх опорних пунктів, диверсійно-розвідувальну групу окупантів було знищено”, – сказав Шубец.

“За даними розвідки, у цілому за добу противнику нанесено втрат: дев’ять окупантів знищено та семеро поранено”, – сказав він.

Читайте також:
СБУ під виглядом ПВК виманила й затримала бойовика з Луганська

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна