Ряджених прибуло. Новим гетьманом України став екс-нардеп Кармазін. ФОТО, ВІДЕО

 

Народний депутат кількох скликань Юрій Кармазін обраний “гетьманом козацтв всієї України”.

Про це докладно повідомляє телеканал КАПРІ, що базується у Покровську Донецької області.

Згідно з повідомленням, 19 травня у Києві з нагоди 100-річчя утворення Української державності відбулася “Перша Всевелика Рада козацтв України”, делегати якої представляли козацькі організації всієї України (за деякими даними, в Україні налічується до 700 різноманітних козацьких організацій; “Вікіпедія” наводить перелік із близько сотні – Н).

“В ході цієї Ради обрано Гетьманом козацтва всієї України – Юрія Кармазіна, який став наступним Гетьманом після Віктора Ющенка”, – інформує телеканал.

Сам Кармазін у “Фейсбуці” виставив фотографії своє призначення, зазначивши, що на з’їзді були присутні понад 260 делегатів від козацтва з усіх областей України.

Кармазін-гетьман-Шишкін Кармазін-присяга Кармазін-булава Кармазін-компанія Кармазін-компанія-2
<
>
Свідком обрання Юрія Кармазіна (в центрі) "гетьманом козацтв всієї України" був колишній суддя Конституційного Суду Віктор Шишкін (ліворуч від Кармазіна на передньому плані). Фото з ФБ

“Також були присутні Гетьман козацтва Болгарії Георги Христов, представники козацтва Німеччини, Словенії та Болгарії”, – написав новообраний “гетьман”.

Також на заході був присутній суддя Конституційного Суду у 2006-2015 роках Віктор Шишкін.

Зазначимо, що серед численних орденських планок та нагород на грудях Кармазіна можна побачити відзнаку, схожу на Зірку Героя України, хоча такого звання цей політик не має.

У законодавчій базі України “Новинарні” вдалося знайти лише одну згадку про нагородження Юрія Анатолійовича Кармазіна державною нагородою – 17 вересня 2007 року президент Віктор Ющенко своїм указом удостоїв його ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Відео телеканалу “Капрі”:

В окремому коментарі цьому ж телеканалу Кармазін розповів, що українське козацтво перебуває в опозиції до чинного уряду.

Також він звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням забрати з України свої війська.

Юрій Кармазін народився 21 вересня 1957 року в Звенигородці Черкаської області. Закінчив Одеський державний університет ім. І. І. Мечникова, отримавши фах юриста. У 1980-1993 роках працював в органах прокуратури, у 1993-1994 рр. був суддею Одеського обласного суду.

Депутат II, III, IV та VI скликань Верховної Ради.

Голова Партії захисників Вітчизни.

У 2016 році Кармазін підтримав так звані “Революційні праві сили”. Ця організація виникла наприкінці 2015 року, а в лютому 2016 року її представники захопили готель “Козацький” та намагалися організувати “третій Майдан”.

Читайте також:
“Білий молот”, Пінчук, Росія? Хто стоїть за “Революційними правими силами” на “Майдані 3.0”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна