Ярош заявив, що комбата “Пятнашки” Мамієва ліквідували його бійці

 

Ватажка терористичного угруповання “Пятнашка” Олега Мамієва вбили в бою в ніч на 18 травня вояки Української добровольчої армії (УДА). Про це у “Фейсбуці” пише народний депутат, командир УДА Дмитро Ярош.

У дописі Ярош дякує за “професійну і якісну працю” командиру 5-го батальйону УДА Владиславу Литвину (“Чорному”), ротному УДА “Рембо”  та бійцю з позивним “Кіпіш”.

“Він приїхав з Північної Осетії встановлювати на нашій українській землі свій “русско-осєтінській мір”, а тепер горить у пеклі”, – додає Ярош.

Як повідомляла “Новинарня“, командир батальйону “Пятнашка” Олег Мамієв (“Мамай”) пізно ввечері 17 травня проводив ротацію своїх бійців на авдіївській промзоні. В результаті обстрілу з АГС він отримав важкі осколкові поранення. Граната (ВОГ-15) розірвалася просто над головою.

40-річний “Мамай” був уродженцем Північної Осетії. Воював на Донбасі з травня 2014 року, у 2016-му очолив батальйон “Пятнашка”.

Згодом у мережі з’явилося відео бою, в якому вбили “Мамая”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна