З’явилися кадри загибелі комбата бойовиків Мамієва. ВІДЕО

 

Телеканал “Росія 1” оприлюднив відео бою на Донбасі в ніч на 18 травня, в якому був вбитий командир терористичного батальйону “Пятнашка” Олег Мамієв (“Мамай”). Про це повідомляє “Новинарня“.

На відео потрапили бойовики та російські журналісти, що знаходяться в окопі разом. Після того, як до окопу влучила граната, бойовик починає з’ясовувати, чи всі цілі. Згодом хтось повідомляє, що поранений комбат. До ролику також потрапили кадри, на яких Мамієва несуть на носилках.

Як повідомлялаНовинарня“, “командир інтербригади” Мамієв пізно ввечері 17 травня проводив ротацію своїх бійців на авдіївській промзоні. В результаті обстрілу з АГС він отримав важкі осколкові поранення. Граната (ВОГ-15) розірвалася просто над головою.

40-річний “Мамай” був уродженцем Північної Осетії. Воював на Донбасі з травня 2014 року, у 2016-му очолив батальйон “Пятнашка”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна