Військові ЗСУ здійснили рейд у тил ворога під Мар’їнкою, захопили три міномети. ФОТО

 

Військовослужбовці Об’єднаних сил на Донеччині здійснили рейд у тил противника та захопили три міномети.
Як передає “Новинарня“, про це вранці 16 травня повідомив прес-центр ООС.

Зазначається, що впродовж останніх тижнів неспокійною залишається обстановка в районі міста Мар’їнка. Противник з настанням темної пори доби вів прицільний вогонь по українських захисниках зі зброї заборонених калібрів.

“Врешті-решт один із підрозділів, що обороняється в районі Мар’їнки, здійснив рішучий рейд у тил противника. У ході короткого бою було захоплено три ворожих міномети, з яких по наших позиціях постійно вів вогонь ворог.
Зброю доставили на наші позиції. Втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил немає”, – йдеться в повідомленні прес-центру ОС.

рейд біля Мар'їнки - захоплені міномети 1 рейд біля Мар'їнки - захоплені міномети 2
<
>

“Наразі дані зразки озброєння переміщуються в район відведення, який чітко визначений Мінськими домовленостями, де буде здійснено їх подальше вивчення”, – зазначили у штабі.

При цьому командир підрозділу та його підлеглі, які брали участь у рейді, представлені до державних нагород.

Раніше прес-центр ОС повідомив, що 15 травня російсько-окупаційні війська 45 разів порушили режим припинення вогню, із них 17 разів із застосуванням важкого озброєння. Загинув один військовий ООС, знищено двох окупантів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна