Сепаратист-втікач Марков на росТБ кинув “срібняки” в Симоненка. ВІДЕО

 

В ефірі ток-шоу “Недільний вечір” на каналі “Росія 1” від 13 травня виник конфлікт між двома колишніми політиками з України – втікачем Ігорем Марковим та лідером забороненої Компартії України Петром Симоненком. Про це у “Фейсбуці” розповів відомий блогер Денис Казанський.

Під час виступу Марков почав закидати Симоненку те, що він спокійно живе в Києві, у той час як самому Маркову у разі повернення до України загрожує “довічне ув’язнення”. Комуніст відповів, що його в Києві “утискають”. Марков, у свою чергу, назвав Симоненка “агентом СБУ”, який “здав своїх товаришів”.

“Ось тобі твої 30 срібняків, Іудо!”, – додав колишній одесит та жбурнув у опонента дрібні гроші.

Ведучий, відомий пропагандист Володимир Соловйов, намагався заспокоїти Маркова.

“Жалюгідне видовище. Купка запроданців гризеться в російському телевізорі. Незавидна доля людей, які ненавидять свою країну”, – резюмує Казанський.

Читайте також:
СБУ заявила про фінансування “ДНР/ЛНР” будівельною фірмою і депутатом-втікачем Марковим
Засмаглий і з ящиком вина. Комуніста Симоненка застукали в аеропорту Барселони. ФОТО

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна