Засмаглий і з ящиком вина. Комуніста Симоненка застукали в аеропорту Барселони. ФОТО

 

Голова забороненої в Україні Компартії Петро Симоненко відпочивав на середземноморському узбережжі Іспанії, звідки повіз в Україну ящик вина.
Як передає “Новинарня“, про це написала у “Фейсбуці” народна депутатка Марія Іонова.

Вона зустріла Симоненка в аеропорту Барселони на відліт і зняла його на фото.

Петро Симоненко в аеропорту Барселони. Фото: ФБ Марія Іонова

Іонова зазначила, що Симоненко, який є ворогом європейської інтеграції України, не гребує відпочивати саме в ЄС, а не в Росії.

“Ніколи не зрозумію, чому ці всі ненависники ЄС відпочивають в ЄС, а не в Криму.
В аеропорті Барселони Симоненко власною персоною, ми його часто в Страсбурзі бачимо і на російських ток-шоу, де він рве сорочку за окупацію”, – написала Іонова – заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

“Гарно мати українське громадянство і користуватись безвізом… Але шкода, що цей політик, який ненавидить Україну, досі вільно пересувається світом по ненавмисному йому українському паспорту”, – зауважила депутатка.

За її словами, “іспанське вино – бо ж в РФ європейські продукти під санкціями”.

У коментарях перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко додала: “А чому ці “таваріщі” продовжують відпочивати в ненависній їм Європі, а не в Сочі чи Криму, окупацію якого вони так радо підтримали? Так зручно – з українським безвізовим паспортом, за російські гонорари, в ненависній, але такій красивій, френдлі, зручній і смачній Європі”.

Читайте також:
Канал Симоненка позбавили ліцензії на цифрове мовлення

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна