Новий прем’єр Вірменії хоче тісніших військових зв’язків з Росією

 

Нікол Пашинян, який нещодавно став новим прем’єр-міністром Вірменії, виступає за тісніші політичні та військові зв’язки з Росією. Таку заяву він зробив у понеділок, 14 травня, під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Зустріч відбулася у російському Сочі, передає Reuters.

Пашинян пояснив, що він хоче, аби країни залишалися міцними союзниками, а Вірменія купувала більше російської зброї.

“Це стратегічні відносини союзників між Вірменією та Росією… Я можу запевнити вас, що у Вірменії існує консенсус, і ніхто ніколи не сумнівався в важливості стратегічного характеру вірмено-російських відносин ” – цитує політика видання.

Нагадаємо, опозиційний депутат парламентської фракції “Елк” (“Вихід”), лідер протестних рухів у Вірменії Нікол Пашинян у вівторок, 8 травня, був обраний на пост прем’єр-міністра республіки.

Читайте також:
Новий прем’єр Вірменії хоче поновити дипвідносини з Туреччиною

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна