Стан українця, якого битками побили в Польщі, є критичним, – журналіст

 

Український робітник на ім’я Микола, що став жертвою нападу неподалік Варшави 3 травня, перебуває в лікарні у критичному стані. Про це у “Фейсбуці” написав український журналіст Ігор Ісаєв, який працює у Польщі.

“У Миколи — важка травма черепа і вилив. Сьогодні надійшла вістка від лікаря зі шпиталю: стан Миколи критичний, невдовзі буде операція, та навряд чи громадянин України виживе”, – зазначив він.

Як повідомляла “Новинарня“, напад на українців на ім’я Микола, Андрій та Руслан стався у селі Глоскув під Варшавою, де ті працюють. У четвер, 3 травня, вони пішли у місцевий магазин. Після виходу з крамниці їх зачепив незнайомий чоловік. Між ним та українцями сталася словесна сварка, після чого невідомий почав погрожувати та кудись зателефонував. Коли українці йшли додому, дорогу їм перегородили два автомобілі, з яких вийшли шість-сім чоловіків. Нападники витягнули з багажників бейсбольні битки та накинулися з ними на українців.

Двом українцям удалося втекти, проте одного – Миколу – нападники зловили і жорстоко побили. Під час побиття у чоловіка стався епілептичний напад. До лікарні його привезли з проламаним черепом, численними крововиливами та відкушеним язиком.

Читайте також:
У Польщі знову побили українця за національною ознакою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.