Керівника Россотрудничества в Києві облили лайном і зеленкою. ФОТО, ВІДЕО

Фото: С14

Уранці в середу, 9 травня, активісти націоналістичної організації “С14” в Києві облили зеленкою та екскрементами радника посла РФ в Україні, керівника “Россотрудничества” Костянтина Воробйова.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу “С14” та учасників акції.

Зазначається, що акція відбулася в День Перемоги на Подолі, поруч з офісом Російського центру науки і культури (Россотрудничества) в Києві.

Фото: С14

“С14” та команда добра у складі Романа Сініцина, Родіона Шовкошитного та Олексія Цимбалюка привітали керівника Россотруднічества та заступника посла РФ Воробйова з “девятомаєм”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці “С14”.

“На спині запах руського міра”, – жартома додали активісти, коментуючи наявність великої кількості лайна на піджаку російського діяча.

У свою чергу колишній волонтер АТО Родіон Шовкошитний зазначив, що Воробйов – “російський шпигун, тобто дипломат. Прилетів з Майорки посвяткувати “Побєду” в Києві. Спонсор “Бессмертного полка”, якраз туди і збирався”.

“Я зовсім випадково опинився поруч. Сидів собі в машині, читав філософські трактати німецьких класиків, якраз по радіо грала композиція гурту “Пирятин” – “Арта”. Аж раптом щось сталося, підлітають якісь невідомі патріоти, команда добра і радості, “С14″ – і зеленкою його, і гівном його.
Я людина вихована, прикрутив радіо, відклав трактат, зняв пенсне. Вийшов перепитати, чи все в порядку”, – розповів Шовкошитний, оприлюднивши відео.

За його словами, сьогодні “Безсмертний полк” смердітиме як ніколи раніше”.

Як відомо, Воробйов Костянтин Павлович (1954 р.н.), за офіційними даними, раніше працював в ЦК ВЛКСМ, адміністрації президента Росії, Російському фонді культури, Держконцерті Росії.
З лютого 2010 року – директор Російського центру науки і культури в Києві, керівник представництва Росспівробітництва в Києві, радник посольства Російської Федерації в Україні.

Як інформувала “Новинарня“, 17 лютого, в роковини Дебальцевого, активісти “С14” зайшли в офіс “Россотруднічества” на вул. Борисоглібській, 2 та виступили там проти підривної діяльності цієї установи в Україні, що продовжує роботу, незважаючи на триваючу російську агресію. Вони розписали стіни в приміщенні антиросійськими гаслами. Крім іншого, націоналісти виявили в офісі документи, що вказують на агентурну роботоу “Россотруднічества” з деякими українськими політиками.
Наступного дня вікна установи побили активісти “Добровольчого руху ОУН”.

Читайте також:
Порошенко: Для Росії “Безсмертний полк” – підрозділ її гібридних військ

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна