У хаті ветерана АТО на Рівненщині знайшли гранати, набої і танковий захист

 

На Рівненщині під час санкціонованого обшуку в помешканні ветерана АТО – 53-річного жителя села Стеблівка Здолбунівського району – поліція вилучила гранати, підривники, набої та пластини динамічного захисту для танків.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, обшук відбувся 7 травня. Виявилося, що господар зберігав вибухівку на горищі будинку.

Правоохоронці виявили і вилучили два корпуси гранат РГД-5 та один – Ф-1 із запалами до них, три підривники, а також 51 патрон різного калібру.
Крім того, на горищі працівники поліції знайшли пластини динамічного вибухового захисту “Контакт-1” загальною вагою 16,44 кг.

зброя на горищі - гранати зброя на горищі - набої
<
>

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з боєприпасами та вибуховими речовинами). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

За даними поліції, чоловік служив у зоні АТО.

Читайте також:
Затримання сержантів за крадіжки в ЗСУ: радіостанції на Кропивниччині,
танковий захист – під Черніговом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна