Штаб ООС показав наслідки артобстрілу тилової Лоскутівки на Луганщині. ФОТО, ВІДЕО

 

Прес-центр операції Об’єднаних сил оприлюднив фото наслідків обстрілу села Лоскутівка в Попаснянському районі Луганської області.

Зазначається, що артилерійський обстріл відбувся близько 01:00 години ночі 8 травня, і це “черговий доказ порушення російско-терористичними військами норм міжнародного права”.

“В результаті обстрілу у житлові будинки, які розташовані по вулицях Первомайська та Харківська, влучило щонайменше 10 снарядів із крупнокаліберних гармат. Пошкодено газопровід, водовід та лінії електропередач, два будинки повністю зруйновані, а ще шість зазнали суттєвих пошкоджень. На щастя, обійшлося без поранених”, – зазначає прес-центр ООС.

Фото:

обстріл села Лоскутівка 8 травня 2018_ обстріл села Лоскутівка 8 травня 2018_1 обстріл села Лоскутівка 8 травня 2018_2 обстріл села Лоскутівка 8 травня 2018_3
<
>

Із самого ранку на місці події працювали співробітники Попаснянського відділу поліції, СБУ, Генеральної та обласної прокуратури, які задокументували наслідки обстрілу.

За даними керівників підрозділів ГУ Національної поліції Луганщини, які входять до складу Об’єднаних сил, факт обстрілу внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікований за статтею 258 КК України – “Терористичний акт”.

Показово, що Лоскутівка розташована за 15-20 км від лінії розмежування.

Читайте також:
МОУ: за добу на фронті 58 обстрілів, двоє бійців поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна