Президентка Естонії на кілька днів приїде в Україну

 

Президентка Естонії Керсті Кальюлайд 22-24 травня відвідає Україну з робочим візитом. Про це йдеться у повідомленні її прес-служби.

Кальюлайд зустрінеться з президентом України Петром Порошенком, прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, віце-прем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе та головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Крім того, голова європейської країни виступить на бізнес-семінарі в Києві та зустрінеться з українськими підприємцями. До складу естонської делегації увійдуть відомі тамтешні бізнесмени.

Завітає Кальюлайд і на схід України – зокрема зустрінеться з головою Харківської ОДА та відвідає розташування Об’єднаних Сил.

Після офіційної частини візиту Кальюлайд відвідає фінал Ліги Чемпіонів УЄФА з футболу, який відбудеться на стадіоні НСК “Олімпійський” в Києві 26 травня.

Читайте також: 

Президентка Естонії Кальюлайд – Порошенку: Не може бути, щоб світ був поділений на сфери впливу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна