Остання доба АТО: 47 обстрілів, під Причепилівкою била 122-мм артилерія

 

Минулої доби, 29 квітня, російсько-окупаційні війська здійснили 47 обстрілів позицій українських захисників.

На Луганському напрямку зі 122-мм артилерії противник вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Причепилівки, а з 82-мм мінометів – в районі Новозванівки. Крім цього, міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і зенітну установку агресор застосував по оборонцях Новгородського, а стрілецьку зброю – двічі по захисниках Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли оборонців Авдіївки та шахти “Бутівка”. Із різних видів піхотного озброєння – гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – вороєив вогонь вівся по наших опорних пунктах поблизу Водяного, Мар’їнки, Красногорівки, Павлополя, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Пісків, Невельського та Лебединського.
Також в районі Водяного агресор застосував протитанковий ракетний комплекс.

Унаслідок ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Ще один наш військовослужбовець отримав бойове травмування. Постраждалих захисників доставлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу, зазначив прес-центр штабу АТО.

Як відомо, 30 квітня на зміну АТО буде оголошена операція Об’єднаних сил.

Читайте також:
На завершення терміну командувача АТО генерал Забродський видав заяву

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна