Змінився порядок акредитації журналістів у зону АТО – ООС

 

Із 25 квітня 2018 року змінився порядок акредитації журналістів у районі проведення АТО. Надалі її буде здійснювати прес-центр Об’єднаних сил.
Про це повідомили в Службі безпеки України.

“З цієї дати представникам ЗМІ необхідно подавати заявки на акредитацію виключно до прес-центру Об’єднаних сил. СБ України припиняє виконання цих функцій. Деталі оформлення акредитації – на сайті Міністерства оборони України“, – зазначили у спецслужбі.

Таке рішення прийнято у зв’язку з тим, що, відповідно до закону про деокупацію, операцією на Сході надалі замість Антитерористичного центру СБУ керуватиме командування Об’єднаних сил, підпорядковане Генштабу ЗСУ.

Відтак із 25 квітня 2018 року прес-центр Об’єднаних сил розпочав прийом заявок засобів масової інформації на акредитацію для роботи в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Для отримання акредитації представники ЗМІ мають надати до прес-центру Об’єднаних сил лист на бланку засобу масової інформації з проханням акредитувати відповідних працівників.

У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові, посади представників ЗМІ, їхні контактні телефони, а також зазначити термін відрядження.

Лист має бути підписаний керівником засобу масової інформації та засвідчений печаткою.

До листа необхідно додати копії паспортів (1-2 сторінка) представників ЗМІ, що акредитуються, та їхніх редакційних посвідчень.

Скановані копії документів слід надсилати на e-mail: [email protected].
Телефон для довідок: +38 (098) 671-30-40.

Для отримання прес-картки операції Об’єднаних сил представник ЗМІ повинен надіслати на електронну пошту свою фотокартку, ім’я та прізвище (відповідно до основного документу, який посвідчує особу представника ЗМІ), а також скановану копію документа, що підтверджує приналежність особи до вказаного засобу масової інформації.

Прес-картки акредитації АТО дійсні до закінчення терміну їх дії, але не пізніше 1 серпня 2018 року.

Читайте також:
Порошенко розкрив секрет, коли замість АТО буде ООС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна