На Кіровогращині односелець зарізав ветерана АТО

 

Житель села Бокове (колишнє Кірове) Долинського району Кіровоградської області зарізав демобілізованого учасника АТО.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на CBN.

Ветеран АТО Сергій Совченко повертався додому, коли зі свого двору на вулицю вискочив його п’яний односелець з ножем у руці. Чоловік ударив АТОвця в шию.

Врятувати життя Совченка не вдалося.

Сергій Совченко у 2014 – 2015 роках служив у 55-й артилерійській бригаді. Повернувшись з війни, займався орендою ставка.

У загиблого залишилася дочка-підліток.

У секторі інформації ГУ Національної поліції в області підтвердили факт умисного вбивства, не називаючи при цьому прізвища загиблого.

За даними правоохоронців, сварка сталася через те, що підозрюваний світив ліхтарем в обличчя свого односельця, а той зробив йому зауваження.

Витягнувши ніж з шиї вбитого, зловмисник спробував спалити знаряддя вбивства у печі. Правоохоронці вилучили ніж зі слідами термічного впливу та одяг зі слідами речовини бурого кольору.

Слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України і повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до 15 років. Слідство триває.

Читайте також:
Різанина за музику. Стали відомі подробиці вбивства ветерана АТО біля Золотих воріт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна