У київському шпиталі помер десантник 25-ї бригади Геннадій Широкий, поранений ще в грудні

 

У п’ятницю, 20 квітня, у Головному військовому госпіталі Києва помер старший солдат, військовослужбовець 25-ї окремої повітряно-десантної бригади ДШВ ЗСУ Геннадій Широкий, який був важко поранений ще в грудні.

Про смерть воїна повідомила прес-служба 25 опдбр у “Фейсбуці”.

Як передає “Новинарня“, Геннадій В’ячеславович Широкий, 15 серпня 1969 року народження, жив у селі Московка Куп’янського району Харківської області.

За даними ЗМІ, старший солдат Широкий зазнав важких поранень 24 грудня 2017 року під час обстрілу позицій 25-ї бригади у промзоні міста Авдіївка Донецької області.

“Веселий, приємний чоловік, справжній патріот… Десантник!!! Виконуючи бойове завдання на одній із найбезпечніших позицій Авдіївської промзони, під час тривалого ворожого обстрілу отримав серозні поранення, які, на жаль, не залишили шансів на спасіння…” – розповіли в бригаді.

“Командування та особовий склад військової частини висловлює щирі співчуття близьким та знайомим загиблого воїна! Вічна пам’ять тобі, герою!” – ідеться в повідомленні 25 опдбр.

Читайте також:
У Дніпрі помер від ран боєць “Азова” Євген Харченко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна