У Дніпрі помер від ран боєць “Азова” Євген Хоменко

оновлено

Уранці в п’ятницю, 20 квітня, в Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова в Дніпрі внаслідок важкого поранення помер боєць полку Нацгвардії “Азов” Євген Хоменко із позивним “Подгон”.
Про це повідомляє “Азов-прес”.

20-річний військовий служив у гаубичному дивізіоні полку “Азов”.

Зазначається, що Подгон був родом з Вільногірська Дніпропетровської області. До лав полку став у 19-річному віці, в листопаді 2016-го.

“Він був навідником гаубиці – займався справою, яка потребувала холодного розуму, витримки та великої відповідальності. Побратими згадують бійця як вправного воїна, який був завжди у піднесеному настрої та ніколи не відмовляв у допомозі”, – сказано в повідомленні.

“Подгон був душею компанії, ніколи не мав недругів та ворогів”, – пригадують азовці.

ОНОВЛЕНО. Як повідомляє видання “Нікополь ньюз”, пораненого Хоменка доправили до лікарні Мечникова 18 квітня.

“Хлопці зазнали важких травм в результаті вибуху снаряду в Павлополі Донецької області. Євген отримав поранення в голову. На момент госпіталізації він перебував у стані коми 3-го ступеню. Лікарі констатували загибель мозку. Але, за словами, головного лікаря Мечникова, Сергія Риженка, медики намагалися врятувати хлопця. Адже дива трапляються… Проте вижити Євгену Хоменку не пощастило”, – зазанчає видання.

Як відомо, полк НГУ “Азов” виконує деякі завдання штабу АТО в районі Маріуполя.

Читайте також:
У Приазов’ї ворог застосував БМ “Град”, в ЗСУ є загиблі й поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна