Жахлива ДТП з двома автобусами в Кривому Розі: загинули вісім людей. ОНОВЛЕНО

оновлено

Вранці у вівторок, 17 квітня, у Кривому Розі сталася дорожня аварія, в якій вісім людей загинули, 18 осіб – госпіталізовані.

“У Металургійному районі зіткнулися маршрутка, легковик і автобус, який прямував за працівниками «АрселорМіттал», щоб відвезти їх на зміну. В результаті зіткнення на місці загинули вісім осіб, повідомляють [щонайменше] про 12 постраждалих. Аварія сталася близько 6:00 ранку в розпал робочого перевезення транспорту”, – передавав “Перший міський”. 

Зазначається, що маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. В цей час по вулиці Героїв АТО на жовтий сигнал світлофора, що мигав, перехрестя проїжджав легковик Mazda, який врізався у маршрутку. Бусик відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса “Арселор Міттал”.

У маршрутці в цей час перебувало багато пасажирів. Від удару вісім людей загинули на місці події, ще одна особа перебуває у важкому стані в лікарні.

За даними видання, внаслідок аварії госпіталізовані 18 людей.

На місці ДТП працювало п’ять екіпажів медиків, рятувальники і поліцейські.

Водій маршрутки їхав зі швидкістю 50 км/год. Про це свідчать дані трекінгу, прилад для якого встановлено в салоні маршрутки, передає “Перший міський”.
Автобус рухався зі швидкістю приблизно 60 км/год.
За попередньою інформацією, винуватцем аварії слідчі вважають водія “Мазди”, пише видання.

Прес-служба Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області спершу повідомила про сімох загиблих.


За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб”).

Жителі міста через кілька годин після трагедії принесли на місце події квіти. Так вони вирішили вшанувати пам’ять загиблих, інформує 1tv.kr.ua.

18 квітня в місті Кривий Ріг оголосили траур. На адміністративних будівлях опустять державні прапори, також скасують розважальні дійства.

За розпорядженням адміністрації, у зв’язку зі смертельною аварією місто надасть допомогу сім’ям постраждалим і сім’ям загиблих.

Читайте також:
На Донеччині зіткнулися шахтарський автобус і військовий КрАЗ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна