На Донеччині зіткнулися шахтарський автобус і військовий КрАЗ

 

Уранці 23 січня в Добропіллі Донецької області сталася ДТП за участю автобуса, який віз шахтарів на роботу, та військового КрАЗа.

Як повідомляє Покровський відділ поліції, час аварії – близько 6:00.

“У місті Добропілля в районі місцевої лікарні № 17 сталося зіткнення автомобіля КрАЗ із автобусом МЗ ПАЗ, в якому шахтарі їхали на роботу на шахту “Алмазна”, – йдеться в повідомленні.

Як видно на фото, автобус в’їхав тентованій вантажівці в правий бік.

Фото: Покровський відділ поліції

Зазначається, що по допомогу до медиків звернулося вісім пасажирів автобуса, які отримали різного ступеню тілесні ушкодження.

За даними голови Незалежної профспілки гірників Михайла Волинця, який прозвітував про наслідки події у “Фейсбуці”, постраждало 17 осіб, з них госпіталізовані троє.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 – “порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Львівщині потрапили в ДТП військові Повітряних сил, є загиблий

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна