На Львівщині потрапили в ДТП військові Повітряних сил, є загиблий. ОНОВЛЕНО

 

Під Новояворівськом Львівської області військовослужбовці військової частини повітряного командування “Захід” потрапили у ДТП, внаслідок аварії є загиблий.

Про це 10 січня повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

“Внаслідок ДТП один пасажир загинув на місці події, водія з важкими травмами доставлено до реанімаційного відділення Новояворівської районної лікарні”, – сказано в повідомленні.

Аварія сталася о 5:20 ранку на автодорозі Новояворівськ – Івано-Франкове.

На місці події працювали органи військової служби правопорядку та підрозділи національної поліції. Причини аварії з’ясовуються.

ОНОВЛЕНО. Як повідомив УНІАН керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, у ДТП постраждали військовослужбовці-контрактники, один військовий загинув, ще четверо отримали травми і перебувають в лікарні.

У відділі комунікації Нацполіції області уточнили, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля села Когути Яворівського району. Внаслідок зіткнення автомобіля Mitsubishi Carisma, за кермом якого перебував 27-річний мешканець Львівщини, з автомобілем ВАЗ-2106, яким керував житель міста Києва, на місці загинув водій ВАЗу, отримали травми різного ступеню важкості четверо пасажирів ВАЗу віком 21-22 років – жителі Львівської, Рівненської, Хмельницької та Вінницької областей.

Читайте також:
У Маріуполі сталася смертельна ДТП за участю військових

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна