Нічний обстріл житлового масиву Авдіївки: подробиці, фото

 

Нічний обстріл бойовиками міста Авдіївка на Донеччині кваліфіковано як терористичний акт.
Про це повідомили в середу, 11 квітня, в прес-службі ГУ Нацполіції Донецької області.

“Сьогодні вночі бойовики з важкого озброєння знову обстріляли житлові помешкання у старій частині міста… Даний факт кваліфіковано за ч. 2 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що обстріл з боку окупованого Донецька розпочався о 20-й годині вечора 10 квітня та не вщухав до 5-ї години ранку 11 квітня. Внаслідок влучення снарядів постраждали домоволодіння, розташовані по вулиці Лермонтова. Осколками артснарядів пошкоджені вікна, двері, паркани, дахи будинків, вибуховими хвилями вибиті вікна.

Зазначається, що до поліції надійшла інформація про два пошкоджених домоволодіння.

Слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції наразі в постраждалому районі обстежує територію та надає допомогу мирним мешканцям.

Фото:

обстріл Авдіївки 10 квітня 2018 _2 обстріл Авдіївки 10 квітня 2018 _1 обстріл Авдіївки 10 квітня 2018 _3 обстріл Авдіївки 10 квітня 2018 _4
<
>

Як повідомлялаНовинарня“, за даними штабу АТО, 10 квітня зафіксовано 64 обстріли з боку незаконних збройних формувань, п’ятьох військових було поранено.
При цьому голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів, що бойовики вночі обстріляли приватний сектор міста Авдіївка, місцеві жителі до ранку сиділи в укриттях.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна