Прем’єр Литви везе допомогу військовим на Донбас

 

Прем’єр-міністр Литви Саулюс Скверняліс у середу, 11 квітня, прибуде на схід України, де передасть військовим допомогу у вигляді продуктів, оптичних приладів та медичних засобів.

Як повідомляє прес-служба уряду Литви, Скверняліс має намір ознайомитися з наслідками воєнних дій на Донбасі й зустрітися з керівництвом військово-цивільної адміністрації Донецької області.

Саулюс Скверняліс відвідає амбулаторію, відремонтовану за кошти Литви, та відкриє дитячий ігровий майданчик, обладнаний на кошти литовських добровольців.

Прем’єр Литви також зустрінеться з місцевими жителями, передасть військовим допомогу литовського уряду й організації Blue/Yellow.

Також Скверняліс відвідає Київ, де запланована зустріч з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, відкриє Київський безпековий форум і візьме участь в сесії прем’єр-міністрів “Регіональне співробітництво: об’єднані спільними цілями”.

Читайте також:
У Литві відбувся телемарафон на підтримку українського Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна