Передвеликодня доба АТО: 42 обстріли, один поранений

 

У добу православного свята Благовіщення й Страсної суботи, 7 квітня, російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир’я» здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників.
Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв наші укріплення поблизу Кам’янки, Талаківки та Водяного. Гранатомети та стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Авдіївки та шахти «Бутівка», великокаліберні кулемети – по оборонцях Пищевика, протитанковий ракетний комплекс – в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя – вели снайперський вогонь.
Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Гнутового та Пищевика.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Луганським. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Малинового.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Нашого захисника доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна