На Миколаївщині строковик ЗСУ зняв власне самогубство на відео

 

Військовослужбовець полку особливого призначення Повітряних сил ЗСУ на Миколаївщині зняв момент самогубства на свій мобільний телефон.

Про це повідомляє місцеве видання “Новости N” з посиланням на свідчення військових.

21-річний солдат-строковик, отримавши зброю для несення служби, зайшов у туалет, увімкнув відеозапис на своєму смартфоні і поставив його перед собою. Потім він зарядив автомат АК-74, приставив ствол до лоба і натиснув на курок, розповіли товариші загиблого.

Товариші, які прибігли на постріл, виявили хлопця вже мертвим. На місце події викликали поліцію, військову службу правопорядку, військову прокуратуру.

У кишені форменої куртки загиблого була виявлена коротка передсмертна записка, в якій солдат повідомляв, що жити так більше не може, та звернення до матері з проханням не повертатися в країну і залишатися за кордоном, де вона працює.
Телефон із відеозаписом вилучили правоохоронці.

За фактом смерті військовослужбовця відкрито кримінальне провадження.

Як інформувала “Новинарня“, 2 квітня прес-служба командування ПС ЗСУ заявила, що у військовій частині Повітряних сил у Миколаївській області знайшли застреленим 21-річного військовослужбовця строкової служби.
Пізніше з’ясувалося, що трагедія сталася 1 квітня у в/ч в селі Галицинове під Миколаєвом, в 19-му окремому полку особливого призначення радіо і радіотехнічної розвідки ПС України (в/ч А3767).

Читайте також:
У суді в Сєвєродонецьку скоїв самогубство військовий Нацгвардії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна