Ходаковський показав, як ЗСУ можуть без опору заїхати в Донецьк. ВІДЕО

 

Колишній ватажок незаконного збройного формування “Восток” (“ДНР”) Олександр Ходаковський заявляє, що українська армія майже без перешкод може заїхати до Донецька.

Екс-очільник так званих “радбезу” і “МГБ ДНР” оприлюднив відео, на якому показав найближчі блокпости бойовиків, передають “Новости Донбасса“.

Оператор знімав відео в автомобілі разом з Ходаковським, рухаючись Київським проспектом, а потім уздовж Ясинуватського шосе.

Ходаковський стверджує, що проїхав трасою паралельно з лінією зіткнення, перебуваючи за 1-1,5 км від позицій українських військових.

На шляху до першої позиції бойовиків “Востока” Ходаковський проїхав кілька покинутих блокпостів. Він стверджує, що на них більше ніхто не несе варту.

За його словами, це не таємниця для ЗСУ, але про це в угрупованні “ДНР” мовчать перед жителями Донецька.

“Групи окопів, які вириті самими бійцями – це все, що відокремлює Донецьк, відокремлює центр міста від проникнення противника (ЗСУ)… У центр міста вони зможуть дістатися протягом 15-20 хвилин”, – розповів бойовик, який називає себе “опозиціонером” до влади “ДНР”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна