Доба АТО: обстріли лише на Донецькому напрямку

 

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати “великоднє перемир’я” в районі проведення АТО. Минулої доби, 2 квітня, зафіксовано 20 обстрілів позицій Збройних сил України.
Про це повідомляє прес-центр штабу операції.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів противник вів вогонь по наших укріпленнях у Пісках. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї була обстріляна позиція “Шахта Бутівка”. Також гранатомети ворог застосував по українських позиціях неподалік Кам’янки та Авдіївки, а великокаліберні кулемети – неодноразово поблизу Водяного.
“Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили оборонці Талаківки, Павлополя, Гнутового, Водяного та Широкиного”, – йдеться у зведенні.

Внаслідок ворожого вогню жоден український захисник не постраждав.

На Луганському напрямку минулої доби режим повного припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ дотримувався в повній мірі.

Читайте також:
Загиблі герої березня: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна