Поліція затримала з хабаром менеджерів Укрзалізниці

 

Нацполіція та прокуратура затримали двох посадовців “Укрзалізниці” на даванні хабара в 85 тисяч гривень.

Про це у четвер, 29 березня, повідомив заступник начальника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Руслан Марчук.

За його словами, посадовці “УЗ” запропонували директору одного з департаментів 85 тисяч гривень неправомірної вигоди, про що останній одразу повідомив керівництво. Таку суму пропонували за продовження терміну строкового трудового договору.

Правоохоронці задокументували причетність до вчинення злочину заступника директора філії та помічника директора одного з напрямків роботи держпідприємства.

“Сьогодні, 29 березня, оперативники відділу протидії хабарництву Департаменту захисту економіки Національної поліції України, слідчі Головного слідчого управління Нацполіції, за процесуального керівництва Генеральної прокуратури за сприяння керівництва ПАТ «Укрзалізниця» та Департаменту безпеку затримали зловмисників”, – повідомив Марчук.

Фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Читайте також:
На хабарі $70 тис. затриманий Вахтанг Джакелі,
один із топ-менедженів Укрзалізниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна