На хабарі $70 тис. затриманий Вахтанг Джакелі, один із топ-менедженів Укрзалізниці

 

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Генпрокуратури викрили на хабарі першого заступника начальника одного із департаментів ПАТ “Укрзалізниця”.
Про це повідомляє прес-центр СБУ ввечері 13 вересня.

Правоохоронці встановили, що чиновник “за «підтримки» нещодавнього топ-менеджменту Укрзалізниці” вимагав 300 тисяч доларів США за вирішення питання щодо призначення на керівну посаду в одній із філій товариства.

Співробітники СБ України задокументували, що в якості передоплати кандидатові було запропоновано передати 70 тисяч доларів.

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк заявив, що затриманий – Вахтанг Джакелі, перший заступник начальника департаменту аудиту та контролю “Укрзалізниці”. Про це представник МІ написав у “Фейсбуці”.

“Про необхідність негайного його звільнення з лав ПАТ “УЗ” міністр інфраструктури Володимир Омелян неодноразово наполягав, а сьогодні ми всі побачили результати його роботи”, – резюмував Лавренюк.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна