Доба АТО: найбільше обстрілів з початку року, на Приазов’ї б’є важка артилерія

 

За минулу добу, 28 березня, бойовики російсько-окупаційних військ 54 рази обстріляли позиції сил АТО, застосувавши при цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Це найбільша кількість обстрілів за день з початку року.

На Донецькому напрямку
із забороненої 122-мм артилерії противник вів вогонь по наших позиціях в Широкиному, а з 120- та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП – по укріпленнях поблизу Павлополя та Гнутового, повідомляє прес-центр штабу АТО.
Також 82-мм міномети ворог застосував поблизу Водяного та Пісків.
З гранатометів різних систем обстріляні захисники Авдіївки, Новотроїцького, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Талаківки та Пісків.
Крім цього, вогонь з великокаліберних кулеметів вівся по наших укріпленнях неподалік Мар’їнки, а зі стрілецької зброї – в районі шахти Бутівка та Новомихайлівки.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли українські позиції поблизу Катеринівки. Також гранатомети та великокаліберні кулемети противник застосував по захисниках Щастя.

Унаслідок ворожого вогню українські воїни не постраждали, сказано у зведенні.

Читайте також:
На Світлодарці загинув 19-річний доброволець
“Правого сектора” Андрій Кривич “Діллі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна