На Світлодарці загинув 19-річний доброволець “Правого сектора” Андрій Кривич “Діллі”

 

У вівторок, 27 березня, ввечері на Світлодарській дузі від кулі снайпера загинув доброволець “Правого сектора” Андрій Кривич із позивним “Діллі”.

“Хлопцю було 19 років. Він уродженець Конотопа [Сумської області]. Входив до складу національного визвольного руху «Правий сектор». Це була його друга ротація”, – повідомляє канал “UA: Суми”.

За словами Сергія Супруна, керівника обласного штабу партії “Правий сектор”, Кривич навчався в Сумському педагогічному університеті, мріяв стати військовим психологом, постійно рвався воювати на Схід.

Як розповів Супрун, перед фатальним виїздом на Донбас Андрій казав, що “збирається поїхати туди і в якості волонтера буде займатися аеророзвідкою”.

Водночас користувач “Фейсбуку” Kenny Right називає Діллі свом побратимом – бійцем тактичної групи Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” “Сапсан”.

Поховання патріота планують у п’ятницю в його рідному місті Конотопі.

Читайте також:
На шахті “Бутівка” загинув 22-річний десантник з Житомирщини
Сергій Ковнацький

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна