Екс-керівника патрульної поліції Харкова з бійкою затримали за керування авто напідпитку. ВІДЕО

 

Колишнього керівника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника зі скандалом затримали в Києві за керування автомобілем напідпитку. При затриманні він чинив супротив та вдарив поліцейського.

Про це в ніч на неділю, 25 березня, повідомив у “Фейсбуці” “Київ оперативний“.

За даними ресурсу, переслідування “Міцубісі Лансер” столичні копи почали через те, що він проїхав на на червоне світло.

“Перший у світі безпілотний Mitsubishi, д.н.з. AI 0010 MI… Принаймні такий висновок можна зробити зі слів чоловіка, який був у кайданках під час нашого прибуття на місце. За його словами, він сидів на задньому сидінні, а його автомобіль сам проїхав на заборонений сигнал світлофору біля ТРЦ “Лавина” (район вул. Берковецька, 6-д – “Н”), через що за ним і почалося переслідування. “Поїздка з вітерцем” закінчилась аж на вулиці Рубежівській (через 4 км – “Н”)“, – зазначено в повідомленні.

Повідомляється, що одразу після зупинки водій намагався втекти, а після затримання – чинив спротив, не виконував законні вимоги поліцейського, почав тікати, а потім вдарив його в обличчя.

Фото:

Євген Мельник - патрульна поліція Харкова - затримання 1 Євген Мельник - патрульна поліція Харкова - затримання Євген Мельник - патрульна поліція Харкова - Міцубісі
<
>

У водія були ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити швидкий тест на місці він відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Крім того, заявив, що знає легкий спосіб як визнати протокол недійсним.

“Надавати водійське посвідчення не став, не відомо чи взагалі воно в нього є”, – пише “Київ оперативний”, оприлюднюючи фото.

Євген Мельник – голова патрульної поліції Харкова

“А тепер – найцікавіше! Водієм виявися Мельник Євген Олександрович. Раніше очолював патрульну поліцію в місті Харкові. До речі, на пана Євгена в 2014 році вже складали протокол за кермування у стані сп’яніння. Як каже сам Євген, його тоді підставили”, – сказано у публікації.

Читайте також:
Затримання чоловіка юристки Центру Шабуніна: копи показали,
що він був п’яний. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна