У кабінеті глави САП Холодницького кілька місяців стояла “прослушка” НАБУ, – ЗМІ

 

У кабінеті спеціального антикорупційного прокурора Назара Холодницького ще 6 березня було виявлено підслуховуючий пристрій.

Про це з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє “Цензор“.

“Як з’ясувалося, “прослуховування” було встановлене ​​співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генеральної прокуратури і з санкції суду”, – зазначає видання.

Матеріали “прослуховування”, що тривало кілька місяців, нібито зберігаються у генерального прокурора Юрія Луценка. Деталі розмов і результати операції поки не оприлюднені.

Керівники ГПУ, НАБУ і САП поки не дають детальнішої інформації про ситуацію.

Раніше в деяких ЗМІ з’явилася інформація, що Холодницький думає над тим, щоб подати у відставку у зв’язку з погіршенням стану здоров’я. Іншою версією назвали тиск на керівника САП.

Як відомо, у вересні 2017 року в кабінеті глави САП затримали двох суддів-хабарників, які принесли 50 тис. доларів.

Читайте також:
Луценко: НАБУ протизаконно прослуховувало сотні чиновників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна