Бойовики вчинили два обстріли за добу, один боєць поранений, – МОУ

 

Минулої доби, 18 березня, обстановка на лінії зіткнення суттєвих змін не зазнала.
Бойовики двічі відкрили вогонь у бік українських військових. Всі обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку. Українські військові не відкривали вогонь у відповідь. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Перший ворожий обстріл на цьому напрямку відбувся о 5-й годині ранку, другий — приблизно о 19:00. Противник застосував стрілецьку зброю та гранатомети різних типів.

“Усі ворожі обстріли наших оборонних позицій визначені як прицільні. Військовослужбовці Збройних сил України вогонь у відповідь не відкривали”, – сказав полковник Гуцуляк.

Під час ворожого обстрілу один український захисник отримав бойове травмування. Його оперативно доставили до військового мобільного госпіталю, стан здоров’я військовослужбовця оцінюється як середньої важкості.

На Луганському напрямку другу добу поспіль не лунали постріли, зазначив речник.

Читайте також:
Замість АТО: Об’єднані сили очолив Сергій Наєв з “Півдня” з братом у Криму

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна