У військовій частині в Миргороді загинув контрактник

 

У військовій частині міста Миргород Полтавської області в ніч на 15 березня від вогнепального поранення загинув 25-річний військовослужбовець-контрактник.
Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Полтавщини.

“15 березня близько 02:00 до кол-центру «102» поліції Полтавщини надійшло повідомлення про загибель солдата однієї з військових частин Миргорода. На місці події слідчі встановили, що під час несення служби від вогнепального поранення загинув 25-річний військовослужбовець контрактної служби”, – йдеться у повідомленні.

Кримінальне провадження відкрили за попередньою правовою кваліфікацією про умисне вбивство.
Водночас “попередньо, одна з основних версій – самогубство. Однак в рамках кримінального провадження перевіряються всі можливі версії. Встановлюються обставини та причини трагедії”, – йдеться в повідомленні.

Раніше, 11 березня, у Криворізькому міському відділі поліції підтвердили, що в Тернівському районі місцеві жителі поблизу кар’єра виявили повішеним 19-річного юнака – військовослужбовця однієї з військових частин.

Читайте також:
Грунтковський відреагував на слова Матіоса про суїциди в армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна