Дві авіакатастрофи в Азії за два дні: понад 60 загиблих

 

Дві великі авіакатастрофи сталися за два останні дні в Азії – у Непалі та Ірані.

У непальському аеропорту Катманду в понеділок, 12 березня, під час посадки розбився пасажирський літак авіакомпанії US-Bangla Airlines з Бангладеш, загинули щонайменше 49 осіб. З них 40 – на місці падіння, ще дев’ять – у шпиталі, передає Al-Jazeera.

На борту літака “Bombardier Dash 8” загалом перебувала 71 людина, четверо з яких – члени екіпажу.

Серед 67 пасажирів, за даними AP News, були: 32 – з Бангладеш, 33 – з Непалу, по одному – з Китаю та Мальдівських островів.

Ця катастрофа сталася незабаром після того, як увечері 11 березня турецький приватний літак врізався в гору в місцевості Загрос в Ірані, внаслідок чого загинули всі 13 осіб, що були на борту.

Літак прямував з Шарджі, ОАЕ, до Стамбула, повідомляє Hurriyet daily news. На борту перебували 11 людей – троє членів екіпажу та вісім пасажирок. Їх обгорілі тіла знайшли на місці катастрофи.

Серед загиблих – 28-річна донька власника турецької інвестиційної компанії Başaran Holding. За декілька днів до трагедії вона викладала у соцмережах фотографії зі свого дівич-вечора у Дубаї.

Читайте також новину за лютий 2018:
В Ірані розбився літак, усі пасажири загинули

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна