Доба АТО: п’ять обстрілів, один поранений

 

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО за підсумками 10 березня.

Загалом, минулої доби, агресор здійснив п’ять обстрілів позицій Збройних сил України.

На Луганському напрямку противник з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях у районі населених пунктів Новгородське та Малинове. Крім цього, міномети 82-го калібру ворог застосував неподалік Катеринівки.

На Донецькому напрямку окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також із 82-мм мінометів та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Богданівки.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця доправлено до військово-медичного госпіталю. Йому надано необхідну медичну допомогу, сказано у зведенні.

Як повідомляла “Новинарня“, з 5 березня на Донбасі було оголошено “всеосяжне перемир’я”, про яке домовилася Тристороння контактна група в Мінську.

6 березня під Авідіїкою загинув 20-річний Владислав Козченко з тієї ж 95 одшбр.

Увечері 8 березня під смт Луганське внаслідок обстрілу загинув Іван Рященко з 54 омбр.

У ніч на 9 березня біля села Водяне в районі Маріуполя загинув від кулі снайпера Юрій Луговський “Баррет”, розвідник полку “Азов” НГУ.

Таким чином, є чотири бойові втрати сил АТО в березні і три – від початку “всеосяжного перемир’я”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна