Доба на фронті: три прицільні обстріли, поранений біля Красногорівки

 

Повного припинення режиму тиші в зоні проведення Операції Об’єлнаних сил на Сході і надалі немає. Російсько-окупаційні війська продовжують провокувати українських захисників до бойових протистоянь, повідомляє прес-центр штабу АТО за підсумками 7 березня.

На Луганському напрямку противник зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів вів вогонь поблизу смт Луганське, а з великокаліберних кулеметів – неподалік Троїцького.

На Донецькому напрямку ворог з окупованої Старомихайлівки обстріляв зі стрілецької зброї наші позиції у районі Красногорівки.

Загалом, минулої доби, 7 березня, агресор провів три прицільних обстріли опорних пунктів Збройних сил України, ідеться у зведенні штабу.
Внаслідок ворожого вогню поранення зазнав один український військовослужбовець (біля Красногорівки). Стан здоров’я армійця задовільний. Його доставлено до військового мобільного госпіталю та надано необхідний обсяг лікарської допомоги.

Із 5 березня на Донбасі оголошено “всеосяжне перемир’я”, про яке домовилася ТКГ в Мінську.

6 березня під Авдіївкою загинув 20-річний десантник Влад Козченко.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна