ДТП з ДШВ. Імовірно, кортеж президента спричинив другу аварію за день, тепер – з бронемашиною

 

Кортеж президента Петра Порошенка, ймовірно, спричинив другу дорожньо-транспортну пригоду за день – тепер за участю військового бронеавтомобіля.

Як передає “Новинарня“, про те, що на проспекті Перемоги в Києві, в районі Нивок, перекинувся бронеавтомобіль “КрАЗ Спартан” Десантно-штурмових військ, повідомив громадський діяч, армійський волонтер Роман Сініцин.

“Це “Спартан” перекинувсь на Нивках. Десантників походу, оце зараз. Стоять, курять”, – написав він у “Фейсбуці” невдовзі після 16-ї години, поширивши відповідні фото.

За його словами, це бронеавтомобіль 13-го батальйону 95-ї житомирської аеромобільної бригади ЗСУ.

На світлинах – “Спартан”, який лежить на боці (зі сторони пасажира) на проїжджій частині проспекту Перемоги, поруч стоять двоє військових. Котрі вочевидь вибралися з авто через двері зі сторони водія.

За словами Сініцина, військових “підрізали”, і приблизно в той самий час по проспекту в бік Житомира йшов кортеж у складі “2 пассата, 2 мєріна (мерседеси), соната патрульки, мультівани і швидка”.

Як відомо, надвечір президент Порошенко вручав ліцензії переможцям 4G-тендеру в “Укрчастотнагляді”, який розташований за адресою проспект Перемоги, 151 (далі від ДТП в бік Житомира).

“Все сходиться”, – пише в коментарях Сінцин.

Фото з ФБ Романа Сініцина і “Інформатор”:

ДТП Спартан ДШВ _1 ДТП Спартан ДШВ _Кугуар ДТП Спартан ДШВ _ ДТП Спартан ДШВ _2 ДТП Спартан ДШВ _3 ДТП Спартан ДШВ _4
<
>

У Нацполіції “Новинарні” не змогли прокоментувати подію, спрямувавши до ГУ НП столиці.

Начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції Києва Оксана Блищик сказала, що в цій ДТП “нема тяжких травмованих, тому нею займається патрульна поліція”.

Як пише тим часом “Інформатор“, ДТП сталася на мосту біля станції метро “Нивки”.

“Автомобіль рухався по мосту по проспекту Перемоги в бік станції метро “Святошин”. Cougar (насправді марка машини – “Спартан” – “Н”) їхав в крайньому лівому ряду, коли його підрізав інший автомобіль. Після цього бронемашина вилетіла на узбіччя в сніг (крижаний наріст біля відбійника) і перекинулася. У машині було двоє людей, але допомога медиків їм не знадобилася.
На місці працює поліція і швидка допомога. Обставини події встановлюють. По проспекту Перемоги в бік метро “Святошин” утворився серйозний затор. Під час перевертання броньовика міст закриють для руху”, – передає кореспондент з місця події.

Нагадаємо, в першій половині дня 6 березня поліцейське авто із кортежу президента Петра Порошенка на вулиці Інститутській, на пішохідному переході, збило чоловіка 1930 р.н. 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна