Порошенко відвідав у госпіталі правоохоронців, поранених у сутичках під Радою

 

Президент Петро Порошенко відвідав у Центральному госпіталі МВС правоохоронців, які 27 лютого отримали травми у сутичках під Верховною Радою в центрі Києва.

Про це йдеться на сторінці глави держави у “Фейсбуці“.

“Вирішив сьогодні почати день із зустрічі з правоохоронцями, пораненими в сутичках під ВР 27 лютого”, – йдеться в повідомленні.

Президент висловив їм вдячність “за ту надзвичайно важливу роботу, яку підрозділи Національної поліції, Національної гвардії роблять із забезпечення миру, спокою, стабільності і порядку в Києві і по всій Україні”.

“В жодному разі не можна допускати, щоб працівники поліції, бійці Нацгвардії, в тому числі й ті, які повернулися зі Сходу, зазнавали нападів від рук провокаторів і злочинців або віддавали життя в центрі Києва”, – наголосив Порошенко.

І повідомив, що дав доручення керівникам правоохоронних органів взяти на контроль розслідування справ нападу на поліцейських та нацгвардійців.

Згідно з повідомленням прес-служби АП, президент поцікавився станом здоров’я постраждалих та обсягом медичної допомоги, яка їм надається.

Як писала “Новинарня“, 27 лютого перед Верховною Радою сталися сутички між пікетувальниками і правоохоронцями, в результаті яких отримали поранення 14 поліцейських.

Депутат від “Народного фронту”, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що “це була провокація, організована представниками «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі”. Пікетувальники викотили шини до парламенту і намагалися їх підпалити. Коли правоохоронці завадили цьому, протестувальники влаштували сутички.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна