Доба на фронті: 19 обстрілів, у ЗСУ є загиблий і поранений

 

Минулої доби, 22 лютого, ворог на Сході провів 19 прицільних обстрілів. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець, ще один оборонець був поранений, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку основна ворожа вогнева активність була зосереджена у районі Світлодарської дуги. Зокрема, противник застосував 120- та 82-мм міномети і цілий арсенал піхотного озброєння неподалік Луганського та Троїцького. По декілька ворожих мін калібру 82-мм розірвалися біля Кримського і Катеринівки. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти цілили по наших позиціях поблизу Зайцевого і Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів – неподалік Гладосового та Лозового. Також із озброєння БМП і стрілецької зброї загарбники обстрілювали захисників Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку ворог вів вогонь з мінометів різних калібрів по позиціях ЗС України поблизу Новотроїцького і Пісків.

Нагадаємо, вчора штаб АТО оприлюднив відео, на якому показано знищення БМП противника біля Докучаєвська.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна