Цього тижня Порошенко подасть у ВР законопроект “Про нацбезпеку”

 

За підсумками засідання Ради національної  безпеки і оборони цього тижня буде передано до Верховної Ради законопроект “Про національну безпеку”.
Про це заявив президент Петро Порошенко на Воєнному кабінеті у вівторок, 20 лютого.

“Це теж рамковий Закон, який на продовження прийняття Стратегічного оборонного бюлетеня є свідченням наших рішучих і глибинних реформ в секторі оброни і безпеки, гармонізації нашої співпраці з країнами НАТО і самим Північноатлантичним альянсом”, – підкреслив Порошенко, якого цитує його прес-служба.

Як інформувала “Новинарня“, на засіданні 20 лютого президент підписав закон “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях”.
10 лютого стало відомо, що міністр оборони США Джеймс Меттіс закликав Верховну Раду якнайшвидше ухвалити закон про національну безпеку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна