Суд на Луганщині виніс вирок бойовикові “ЛНР” з Мілового

 

На Луганщині за матеріалами Служби безпеки України засуджено бойовика терористичної організації “ЛНР”.
Кремінський районний суд визнав бойовика винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального Кодексу України (“участь у терористичній групі або організації”), та призначив покарання у вигляді 4 років та 5 місяців позбавлення волі.

Про це повідомив прес-центр СБУ 13 лютого.

“Правоохоронці встановили, що у травні 2015 року мешканець Мілового приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи у лавах бандугруповання, він брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції. Бойовик із автоматичною зброєю «ніс службу» на позиціях терористів між Луганськом і Станицею Луганською, був причетний до артилерійських обстрілів українських військових”, – ідеться в повідомленні.

У серпні 2015 року співробітники СБУ затримали злочинця, коли той повернувся до селища Мілове.

Під час обшуку оперативники спецслужби вилучили у затриманого дві гранати Ф-1 та речові докази, що підтверджують його участь у складі НЗФ.

Судовий вирок щодо бойовика набув законної сили.

Як відомо, останнім часом українські суд виносять значну кількість вироків сепаратистам, бойовикам і їхнім поплічникам, аби провести “юридичну чистку” утримуваних осіб перед другим обміном полоненими з ОРДЛО.

Читайте також:
Новий обмін полоненими: в Донецьку штампують вироки “шпигунам і зрадникам”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна