Гарбуз призначив начальником управління Луганської ВЦА очільника партії Русь у Луганську, – Тука

 

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз призначив на посаду начальника управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг області Юрія Бережного, який на сайті російського фонду “Русскій мір” значиться як “голова міської організації партії «РУСЬ» у місті Луганську“.

Про це написав у “Фейсбуці” заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, екс-глава Луганської ОблВЦА Георгій Тука.

Він також навів скріншот зі сторінки фонду “Русскій мір”, на якій Юрій Бережний зазначений як керівник міської організації проросійської партії “Русь” у Луганську.

Юрій Бережний

 

Як зазначено в повідомленні на сайті Луганської ВЦА,
“Юрій Миколайович Бережний вищу освіту здобув у Луганському державному педагогічному інституті імені Т.Г.Шевченка Східноукраїнського університету та Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля.
Займався бізнесом та очолював ряд підприємств. Депутат Луганської обласної ради VI скликання (2006-2010 роки)”.

 

У коментарі до допису Туки користувачі соцмережі іронізують, що це призначення відбулося “в рамках акції «зшиваємо Луганщину»”.

Читайте також:
Звільнено військкома з Луганщини, який негідно повівся із вдовою загиблого воїна, – ЗМІ

“Відродження Луганщини”. Тука повідомив про відкриття в українській частині області
трьох нелегальних копанок

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна